Vakantiebeurs NVN 2017

15 November, 2016

De Nierpatiënten Vereniging Nederland houdt op 28 januari 2017 een vakantiebeurs in Nieuwegein, een veelbezochte beurs waar menig nierpatiënt een mooie vakantiebestemming vindt.

 

De NVN heeft ons gevraagd volgend bericht te delen:

In de Wisselwerking van oktober is aandacht aan de Vakantiebeurs besteed en wordt de mogelijkheid tot inschrijven vermeld. Bijgaand ontvangt u een ‘digitale’ flyer. 

Om zoveel mogelijk mensen op dit gezellige evenement attent te maken, stellen wij het zeer op prijs wanneer u de flyer via uw afdeling of nieuwsbrief c.q. website zoudt willen verspreiden. U kunt een of meerdere ‘papieren’exemplaren’ aanvragen om bijv. op uw prikbord op te hangen. Wij zijn u daar zeer erkentelijk voor.

 

U kunt de flyers gratis bestellen bij het secretariaat van de NVN via secretariaat@nvn.nl. Wij sturen ze u dan zo spoedig mogelijk toe.

 

Meer informatie over de Vakantiebeurs leest u in de Wisselwerking van oktober en december 2016. 

De uitnodiging voor de Vakantiebeurs wordt eind oktober naar de leden verstuurd. Inschrijven kan via het antwoordformulier bij de uitnodiging of op de website

 NVN vakantiebeurs 2017.

 

Wij hopen van harte veel bezoekers te mogen ontvangen en danken u alvast hartelijk voor de medewerking en de aandacht die u aan de NVN Vakantiebeurs 2017 wilt besteden.