Win jij de Young Professional Award (YPA) of PosterPitch?

17 January, 2018

Als actief lid van jouw NVD Netwerk deel je je passie en kennis met collega’s en breng je samen de diëtetiek in Nederland naar een hoger peil. 

Wij willen je vragen om op 19 maart tijdens het VoedingNederland2018 congres DE EETPRIKKEL, voedingsprofessionals te inspireren met jouw kennis en mee te doen aan de Young Professional Award (YPA) en/of de PosterPitch. De NVD is mede-initiatiefnemer van dit toonaangevende congres.

 


Young Professional Award
 
Heb je een verfrissende kijk op voeding, ziekte en/of gezondheid en ben je niet ouder dan 35 jaar? Bekijk de inschrijfvoorwaarden en stuur dan voor 1 februari  een korte, inhoudelijke motivatie waarom je in aanmerking komt voor de YPA. De winnaar van drie genomineerden wordt tijdens het congres bekend gemaakt en geeft een korte plenaire presentatie om de circa 250 deelnemers te imponeren.

 


PosterPitch 
Wil je kennis en ervaring met anderen delen en presenteer je liever een poster? Doe dan mee aan de PosterPitch en meld je poster uiterlijk 1 maart aan. Tijdens de lunchpauze kan iedereen de poster toelichten. Een jury selecteert 6 posters, die mogen deelnemen aan de plenaire PosterPitch. Bij een posteerpresentatie dien je je ook aan te melden voor het congres.

Alle thema’s rond voeding, ziekte en/of gezondheid zijn welkom, de YPA inzending of poster hoeft NIET gerelateerd te zijn aan het congresthema 2018 DE EETPRIKKEL.
Op de site tref je alle informatie aan over YPA, PosterPitch en deelname aan het congres.

 

Het VoedingNederland2018 congres DE EETPRIKKEL op 19 maart in de Jaarbeurs biedt inzicht in de fysiologische en psychologische basis van eetprikkel én in de mogelijkheden om de interne eetprikkel te reguleren en daarmee de weerstand te vergroten om de verleiding van de omgeving te weerstaan.